POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE ȘI COOKIE-URI

Ce este Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal?

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal (în continuare „Politica”) descrie categoriile datelor cu caracter personal pe care Punct Pe i le prelucrează, modalitățile și scopurile în care le colectează, precum și drepturile de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației Punct Pe i cu clienții, cel mai adesea pentru a vă ține la curent cu cele mai recente noutăți legate de serviciile pe care le oferim și care pot fi de interes pentru dumneavoastră.

Ce date colectează Punct Pe i?

– Nume, prenume, CNP, seria si nr. al cărții de identitate, cetățenie, locul și data nașterii, emitentul cărții de identitate;

– Date de identificare, adresa de contact, e-mail, număr de telefon;

– Date despre societatea dvs.: număr de înregistrare în Registrul Comerțului, Cod unic de înregistrare, cont;

– Date referitoare la imobilul pe care îl închiriezi în cazul unui contract de închiriere ori de comodat;

– Date despre Procesul-verbal pe care îl căpătați în trafic și pe care vreți să îl contestați în instanță, cum ar fi: serie și număr, data acestuia, agentul constatator care l-a semnat, locul emiterii, etc.;

– Date din platformele sociale, cum ar fi Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube, etc.;

De ce colectează Punct Pe i aceste date?

Punct Pe i colectează datele menționate mai sus în următoarele scopuri:

–  Pentru a vă răspunde la întrebări și solicitări;

–  Pentru a vă oferi serviciile de care aveți nevoie, cum ar fi contracte, plângeri împotriva proceselor verbale căpătate în trafic ori alte documente juridice;

–  În scop de marketing, cu consimțământul vostru prealabil;

–  Pentru a îmbunătăți serviciile și produsele pe care vi le oferim;

–  În vederea încheierii și/ sau executării unui contract dintre tine și noi, constând în Termenii și Condițiile disponibile pe site-ul nostru;

–  Pentru plasare de comenzi;

–  Pentru a ne conforma legislației;

Multe din datele pe care le colectăm de la dvs. sunt date obligatorii care necesare pentru valabilitatea unor contracte ori pentru ca plângerile ce vor ajunge în instanță să îndeplinească cerințele formale obligatorii, cerute de lege.

În ce temei colectează Punct Pe i date?

Colectarea și/ sau prelucrarea datelor se efectuează:

–  Pentru executarea obligațiilor contractuale reprezentate de Termenele și condițiile Punct Pe i;

–  Pentru încheierea sau executarea unui contract/ act juridic la care dumneavoastră sunteți parte;

–  În temeiul consimțământului dumneavoastră.

Cât timp stochează Punct Pe i datele?

Datele împărtășite de dvs. în timpul completării și generării de contracte/ plângeri/ documente juridice sunt stocate pe serverele Punct Pe i câteva milisecunde, ulterior ele se șterg automat în cateva secunde.

Datele pe care dvs. ni le puneți la dispoziție prin alte canale (e-mail, telefon etc.) sunt stocate atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor avute în vedere de serviciile noastre.

Vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când nu mai sunt necesare pentru realizarea acestor scopuri ori atunci când vă retrageți consimțământul (dacă este cazul) și (i) nu mai există motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea în continuare de către Punct Pe i și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau (ii) dacă nu ne mai sunt necesare în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în instanță.

Cookies

Ce este un „cookie”: Un „cookie” este un fișier mic, format în mod normal din litere și numere, pe care îl trimitem la fișierul cookie al browserului de pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastră prin serverul nostru web. Scopul principal al unui cookie este acela de a permite serverului nostru web să ofere utilizatorului pagini web personalizate, care sa facă experiența pe sitreul nostru mai personală și să răspundă mai bine nevoilor dvs.

Ce cookie-uri folosește Punct Pe i: Punct Pe i folosește cookie-uri de Live Chat pentru a-ți permite să vorbești cu noi direct prin intermediul serviciului Messenger, cookie-uri pentru a putea sa vizionezi filmarea prin care îți spunem cum funcționează soluția noastră ori cookie-uri pentru a vedea cât timp petreci la noi pe site.

Îți cerem voie să folosim cookie-uri? Da! La intrarea pe site-ul nostru te întrebăm dacă esti de acord ca noi să folosim cookie-uri. Poți în orice moment să spui NU.

Poți să revii asupra acceptului privind utilizarea de cookie-uri de către Punct Pe i? Dacă ți-ai dat acceptul pentru utilizarea de cookie-uri, poți oricând să îl retragi, apăsând butonul „Revocă cookie-uri”.

Google Analytics

Punct Pe i utilizează în scop statistic serviciul de analiză web „Google Analytics“. Acest serviciu de analiză web utilizează cookie-uri pentru generarea de date cu privire la utilizarea paginii noastre de internet, cum ar fi: paginile accesate, durata pe care o petreceți pe aceste pagini, click-urile pe care le faceți.

Abonarea la newsletter-ul Punct pe i

În mod ocazional, dacă v-ați abonat la newsletterul nostru, vă putem contacta prin e-mail pentru a vă transmite informații relevante despre serviciile noastre, ori pentru a putea evalua și îmbunătăț serviciile pe care le oferim. Vom păstra informațiile pe care le-ați furnizat atâta timp cât aveți nevoie de acces la serviciul solicitat. Dacă ne informați că doriți să anulați un abonament, vă vom elimina din lista noastră de discuții și detaliile dvs. vor fi șterse din înregistrările noastre.

Care sunt drepturile tale?

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

a.       drept de acces;

b.      dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat);

c.       dreptul de a restricționa prelucrarea;

d.      drept de rectificare;

e.       dreptul la portabilitatea datelor;

f.        dreptul de a vă opune la prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, în baza Art. 6 (1) e) sau f) din GDPR sau în cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, în conformitate cu legislația aplicabilă;

g.       dreptul de a vă retrage consimțământul – sens în care ne puteți contacta în scris la adresa de e-mail support@punctpei.com;

h.      dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Dacă doriți să vă exercitați oricare din drepturile menționate mai sus la punctele a-g, vă rugăm să ne contactați în scris, prin e-mail la adresa support@punctpei.com.

Modificarea acestei Politici

Orice schimbări viitoare ale Politicii Punct Pe i vor fi publicate pe site-ul nostru punctpei.com. Așadar, vă rugăm să analizați periodic modificările aduse Politicii noastre de confidențialitate.